Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów, wprowadziliśmy na rynek małe urządzenia do kremowania miodu z zastosowaniem typowych wiader plastikowych o pojemności 12L, 20L i 33L oraz pojemników ze stali nierdzewnej firmy Logar o pojemności 35kg i 50kg.
Zestaw zawiera:
urządzenie do kremowania miodu,
pojemnik (odstojnik),
włącznik czasowy.
Zalety małych urządzeń do kremowania miodu:
łatwe w obsłudze - prosty montaż i demontaż,
wysoka jakość wykonania,
elementy stykające się z miodem, są wykonane ze stali kwasoodpornej,
nowatorska konstrukcja mieszadła,
sterowane włącznikiem czasowym (łatwe programowanie cyklu kremowania),
lekkie, wygodne do transportu
atrakcyjna cena.
Proces kremowania jest bardzo efektywny. Proponowane urządzenia zmieniają strukturę miodu do konsystencji kremu, zachowując jego najlepszą jakość.
Proponowane urządzenia doskonale pomogą w przygotowywaniu różnorodnych kompozycji smakowych, np. miód zmieszany z cynamonem, siemieniem lnianym, kakao, propolisem, pyłkiem itd. Mieszanki takie cieszą się dużym zainteresowaniem.